Menu

Sa Comunitat d’en Toni Bardo

NOW AVAILABLE! FIND IT ON:

TRACKLISTING

  1. Vivi Banjo Voy!

En aquest treball hem volgut seguir en la mateixa línia del disc anterior, que fa de nosaltres, més que un grup de música, un grup de creació artística. Hem tornat a fer històries i il·lustracions per a cada un dels temes, però aquesta vegada hem fet una passa més: inspirats en “El senyor dels anells”, hem decidit fer una trilogia (tres discos) i la primera de les entregues és aquest “Sa comunitat d’en Toni Bardo”.

Musicalment el component primordial continúa sent el folk, però s’hi troben noves inspiracions com la música grega, siciliana, francesa, country americà, flamenc. Tot això, sense deixar de banda qualsevol estil que se’ns passa pel cap: rock, latin, new age, swing, classic, ska, reggae, etc.

L’estètica general que hem donat al disc és també molt especial: dóna la sensació d’estar dins un gran taronger que es va estenent al llarg de tot el disc. Les històries tornen a anar a càrrec de Felip Munar i per a les il·lustracions hem confiat una altra vegada en l’artista Lourdes Cardenal . Si anau observant el disseny, trobareu amagats pel taronger tots els personatges d’aquest primer disc. Cercau-los! Com en Toni Bardo és el protagonista de la trilogia, el trobarem amagat a totes les il•lustracions espiant a tots els personatges. En definitiva, el disc vol ser un producte de creació, sentiments i gran diversió que esperam sincerament que valorareu i en gaudireu!